Reclame en promotie: carwrapping

Gepost op

Wat is carwrapping?

Carwrapping is een dure benaming voor het inpakken (wrappen) van een auto. Met behulp van een hoogwaardig vinylfolie, wat daarvoor speciaal is ontwikkeld, kan de folie alle vormen van de carrosserie aannemen. De folie is voorzien van een krasvast parket die uw auto duurzamer maakt. U kunt kiezen voor de meest uiteenlopende kleuren en prints, uw auto krijgt hierdoor een nieuwe uiterlijk. De auto kan helemaal naar uw persoonlijke smaak en wensen worden gewrapt. U kunt het zelf zo gek niet bedenken, maar met carwrapping is heel veel mogelijk!


Voordelen van carwrapping

Carwrapping is makkelijker en voordeliger dan een auto overspuiten. Als u genoeg heeft van de wrap, kunt u het makkelijk laten verwijderen. De voordelen van carwrapping op een rijtje:

- Snel een compleet ander uiterlijk aan uw auto geven

- Originele lak blijft beschermd door de wrapfolie

- Volledig beschermd tegen weersinvloeden van buiten

- Snel te realiseren, zonder gebruik van overspuiten

- Snel te verwijderen, zonder lijmresten, advies: laat het doen door erkende vakmensen 

- UV- werend

- Krasvast

- Verlengt de duurzaamheid van uw auto

- Kan gewoon door een wasstraat

- Relatief goedkoper dan spuiten

- Blijft 3 tot 6 jaar zitten, afhankelijk van de kleur en metalen

- Ieder gewenste kleur of print (glans, mat, metallics, carbon of diverse andere kleureffecten)

- Iedere type auto kan in principe gewrapt worden, ongeacht de leeftijd. Vereiste is wel dat de auto een goede laklaag heeft.


Onderhoud van uw auto met carwrapping

U kunt uw carwrap auto in de betere wasstraten gewoon laten wassen. De voorkeur, het liefst met de hand wassen. Gebruik geen harde producten die uw auto kunnen laten schuren. Als u uw auto met een hogedrukreiniger wilt afspuiten, houdt dan voldoende afstand van de auto. Een wax laagje kunt u beter niet op een matte of satijn glans wrap doen. Uw autowrap verliest dan de gewenste kleureffect. Een matte carwrap mag nooit glanzen. Let hierbij op de speciale was producten die daarvoor nodig zijn. U kunt een speciale carwrapping set voor onderhoud en schoonmaak aanschaffen. Het is daarom raadzaam om de wrap met de daarvoor speciaal bestemde producten te onderhouden. Heeft uw wrap krasjes? Tip: Krasjes kunt u zelf verwijderen. U heeft daarvoor alleen een haarföhn voor nodig. U kunt ook uw auto even in de zon laten staan. Krasjes zullen vanzelf verdwijnen.

U vermeldt zelf bij de RDW dat u een andere kleur op uw auto heeft laten zetten. Dit is geheel gratis en u hoeft er geen speciale keuring voor te krijgen. Het RDW zal uw kenteken hierop aanpassen.

Kijk op Scholten Reclame voor meer info en prijzen voor carwrapping.


Delen